Amandelkoekjes

Deze overheerlijke verantwoorde vegan amandelkoekjes zijn lekker snel te maken en echt overheerlijk.

  • Oven
  • Koffiemolen
  • 100 gram Volkoren speltmeel
  • 70 gram Amandelen ((Zelf malen met een koffiemolen))
  • 30 gram Kokosrasp
  • 30 gram Kokosolie
  • 120 gram Dadelstroop
  • 30 gram Havervlokken
  • 18 gram Citroensap
  • 3 gram Natriumbicarbonaat
  • 3 gram Keltisch zeezout
  1. Laat de kokosolie in een smelten.

  2. Maak de amandelen fijn met de koffiemolen, of gebruik amandelmeel.

  3. Voeg de droge ingrediënten toe aan een schaal en roer dit goed.

  4. Voeg nu alle ingrediënten samen in één kom en blijf roeren of kneden totdat het een mooie mix is.

  5. Maak vormpjes naar keuze op bakpapier.

  6. Leg de koekjes ongeveer 20 minuten in de oven op 175 graden.

  7. Na de 20 minuten zijn de koekjes klaar, smakelijk snoepen!

Tussendoortje
Amandelen, Dadels, Kokosrasp, Plantaardig, Vegan, Zonder geraffineerde suikers