Kikkererwtenomelet

Een overheerlijk eiwitrijke omelet

  • 180 gram kikkererwtenmeel
  • 250 ml water
  • 1 paprika(s)
  • 1 tomaat/tomaten
  • 0,5 courgette(s)
  • 0,5 theelepel(s) kerrie
  • 1 theelepel(s) paprikapoeder
  • 1 theelepel(s) gemalen komijnzaad
  • naar smaak keltisch zeezout
  • naar smaak zwarte peper
  1. Snijd de courgette, paprika en tomaat. 

  2. Pak een kom en doe hier het kikkererwtenmeel in, voeg al roerende het water toe. Voeg ook de kruiden toe en roer het geheel nogmaals goed door. 

  3. Doe nu de gesneden groenten in de kom erbij en meng het geheel goed door.  

  4. Doe wat kokosolie in een koekenpan. Schep hier wat beslag in en bak de 'omelet' totdat deze goudbruin is aan beide zijden. Eet smakelijk!