Chocoladekoekjes

Deze plantaardige chocoladekoekjes zijn overheerlijk als tussendoortje en nog behoorlijk verantwoord ook!

  • Oven
  • Smeltpannetje
  • 90 gram Volkoren speltmeel
  • 20 gram Cacaopoeder
  • 50 gram Cacaoboter
  • 30 gram Cacaomassa
  • 130 gram Dadelstroop
  • 60 gram Havermout
  • 6 gram Natriumbicarbonaat (baking soda)
  • 6 gram Keltisch zeezout
  1. Laat de cacaoboter en cacaomassa in een smeltpannetje smelten.

  2. Voeg de rest van de ingrediënten toe aan een schaal en roer dit goed.

  3. Voeg de cacaoboter en cacaomassa nu samen met de droge ingrediënten en blijf erin roeren en kneden totdat het één massa is.

  4. Maak vormpjes naar keuze op bakpapier.

  5. Leg de koekjes ongeveer 20 minuten in de oven op 175 graden.

  6. Na de 20 minuten zijn de koekjes klaar, smakelijk snoepen!

Tussendoortje
Cacao, Chocolade, Chocoladekoekjes, Plantaardig, Vegan, Zonder geraffineerde suikers