Tomaten-currysaus

Een heerlijk sausje voor bij de (zoete aardappel)-frietjes of voor bij je zelfgemaakte bonenburger.

  • Blender
  • Koffiemolen
  • 200 gram tomaten
  • 100 gram gezeefde tomaten
  • 30 gram citroensap
  • 8 gram kerrie
  • 2 gram keltisch zeezout
  • 2 gram zwarte peper
  • 30 gram dadel(s)
  • 50 gram havermout (gemalen)
  • 30 gram lijnzaad (gemalen)
  1. Voeg alle ingrediënten, behalve de havermout en lijnzaad, toe aan de blender en zet de blender aan.

  2. Voeg de havermout en lijnzaad toe aan de koffiemolen en maak er meel van.

  3. Voeg het meel toe aan de blender en zet deze aan totdat het allemaal goed gemengd is.

  4. Voeg de saus toe aan een kommetje en klaar is Kees! Smakelijk!

Saus
Citroensap, Dadels, Haverkoekjes, Keltisch zeezout, Kerrie, Lijnzaad, Passata, Sausje, Tomaat, Tomaten, Vegan saus, Zwarte peper