Haverkoekjes

Overheerlijke haverkoekjes met boekweit, kaneel en gezoet met kokosbloesemsuiker.

  • 120 gram boekweitmeel
  • 110 gram havervlokken
  • 1 theelepel(s) kaneel
  • 1,5 theelepel(s) bakpoeder
  • 1 snufje(s) keltisch zeezout
  • 100 mililiter amandelmelk
  • 40 gram kokosbloesemsuiker
  • 60 gram kokosolie
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Meng alle droge ingrediënten in een grote kom. Voeg de (vloeibare) kokosolie en de amandelmelk toe aan de kom met droge ingrediënten en maak er een goed samenhangend mengsel van (hiervoor heb je geen mixer nodig, dit lukt ook met een vork).

  3. Bekleed een (bak)plaat met bakpapier. Maak 12 platte, ronde hoopjes deeg (dit kun je doen met behulp van twee lepels, of gewoon met de hand). En plaats je koekjes 15 minuten in de oven.
  4. Laat de koekjes afkoelen (hierdoor worden ze steviger). Eet smakelijk!