Aanbieding!

15,99

In dit glutenvrije, vegan, RAW weekpakket dat je wekelijks zal ontvangen zit het volgende:
2x Boekweitcrackers met ui
2x Chips boekweit paprika
2x Crackers paprika

Uitverkocht

Beschrijving

Wekelijks blij met jouw weekpakket!
Het is ook mogelijk een weekpakket af te nemen bij ons. Dit is niet alleen handig, maar ook voordeliger gezien op elk weekpakket korting zit. Je zit bovendien nooit ergens aan vast en kunt ieder weekpakket wanneer je maar wilt stop zetten in je account onder het kopje “mijn weekpakketten”, of klik hier.
Wil je een specifiek weekpakket? Bij het afrekenen van jouw bestelling (waarin geen weekpakket zit) kun je ervoor kiezen om van jouw bestelling óók een weekpakket te maken. 

Met dit weekpakket krijg je wekelijks verschillende soorten handgemaakte crackers. Deze crackers zijn onder de 43°C gemaakt en zijn dus volledig RAW! Ze bevatten enkel ingrediënten die duurzaam geproduceerd zijn, zonder pesticiden of andere chemische middelen. Ze worden bovendien gemaakt door de Oekraïense vluchtelingen die wij momenteel opvangen. Middels deze crackers krijgen zij dus ook hun inkomsten!

In het kort
Overheerlijke zelfgemaakte crackers!
-Handgemaakt door vluchtelingen uit Oekraïne die wij opvangen – zij hadden een soortgelijk bedrijf als Gaiagoods in Oekraïne en verkochten onder andere deze crackers. Nu kunnen zij het werk dat ze deden voortzetten via Gaiagoods (:
-Duurzaam geproduceerd, zonder gebruik te maken van pesticiden of andere chemische middelen
-Glutenvrij
-Bevat talloze voedingsstoffen
-Geschikt voor veganisten
-Verpakt per ongeveer 100 gram