2,99
Earn 7 Reward Points

Fenegriek-kiemen hebben een aangename vrij kruidige, bittere smaak. De kiemen worden veel gebruikt in de Indiase en Aziatische keuken. Ze zijn bijvoorbeeld lekker in salades en leuk voor het decoreren van gerechten. Fenegriek-kiemen bevatten alle essentiële aminozuren, ijzer, fosfor en vitamine A, B1, B2, B3 en B5. Daarnaast hebben fenegriek-kiemen talloze gezondheidsvoordelen.

43 op voorraad

Beschrijving

Het ontkiemen van dit zaad is een proces waarbij een nieuw plantje ontstaat. Dit plantje kun je zien als een soort levende voeding. Kiemgroenten zijn rijk aan anti-oxidanten, vitaminen, mineralen, eitwitten, enzymen en vezels. Daarnaast zorgt het kiemproces ervoor dat het zaad makkelijker te verteren is, en de voedingsstoffen die het bevat, beter opneembaar zijn. 

In het kort
-Na ongeveer een week kunnen de kiemspruiten gegeten worden.
-In een plasticvrij, papieren zakje.
-Rijk aan o.a. alle essentiële aminozuren, ijzer, fosfor en vitamine A, B1, B2, B3 en B5.
-Gemakkelijk opneembaar voor je lichaam.
-Duurzaam geproduceerd, zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen.
-Het zakje bevat 100 gram.

Hoe kiem ik deze zaden?
Het ontkiemen van deze zaden is vrij simpel! Er zijn tal van manieren om dit te doen. Je krijgt bij dit zakje een beschrijving geleverd over hoe je dit precies kunt doen.

Ingrediënten fenegriekzaad
100% fenegriekzaad*.
*= op een duurzame manier geproduceerd, zonder pesticiden of andere chemische middelen  

Land van herkomst
Duitsland

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Deze zaden komen uit ons buurland Duitsland en zijn verpakt in plasticvrije, papieren zakjes. Er zijn geen pesticiden of andere chemische middelen gebruikt.