3,99
Earn 9 Reward Points

Deze smaakmaker is duurzaam verbouwd zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen. Al lang geleden wisten ze het: kaneel is niet alleen lekker, maar doet je lichaam ook goed. De specerij is erg gezond te noemen. Zo heeft hij bijvoorbeeld een ontstekingsremmende werking, maar heeft het gebruik ervan ook een positief effect op een te hoge bloeddruk. Ook draagt kaneel bij aan het voorkomen van problemen met hart en bloedvaten. En zo geeft deze kaneel dus niet alleen zijn kenmerkende smaak af aan gerechten, maar werkt hij ondertussen ook als natuurlijk medicijn in jouw voordeel. 

2 op voorraad

Beschrijving

Wist je dat deze kaneel je ook kan helpen wanneer je op je gewicht let? Dankzij zijn licht zoete smaak geldt de specerij als een goede vervanger van suiker. Ook resulteert inname ervan in het langzaam opnemen van koolhydraten in je lichaam. Het resultaat? Minder pieken en dalen in het glucosegehalte van je bloed en dus ook minder risico om op onbewaakte momenten uit trek teveel extraatjes te eten.
Dit kruid is verpakt in een composteerbaar zakje. Er zit precies evenveel in als in onze glazen potten. Met onze kruiden ben je ervan verzekerd dat je jouw overheerlijke gerechten op een smaakvolle, verantwoorde manier kruidt.

In het kort
Kaneel, gemalen:
-Duurzaam geproduceerd, zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen
-Boordevol vitamines zoals vitamine A, B2, B6 en C
-Bevat veel essentiële mineralen zoals ijzer, magnesium, calcium, zink en kalium
-Kaneel zit boordevol polyfenolen (anti-oxidanten)
-Zonder kunstmatige toevoegingen
-Bevat geen allergenen
-Geschikt voor veganisten
-Bevat 82 gram duurzaam geproduceerde kaneel (zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen)

De verpakking
Dit is een navulling voor de glazen potten met natuurlijke kurken dop. Uiteraard heeft dit zakje een zelfde inhoud als de glazen potten. Dit “plastic” zakje is gemaakt van composteerbaar materiaal en kan dus gewoon in de groencontainer.
De navullingen zijn enkel bedoeld om de kruidenpot opnieuw te vullen. Gezien de zakjes van composteerbaar materiaal zijn gemaakt, zullen de zakjes binnen enkele weken composteren. Wij vullen de navullingen zodra je een bestelling plaatst. Wij adviseren binnen een week de navullingen te legen in de kruidenpotten.

Ingrediënten pure gemalen kaneel
100% kaneel*.
*= op een duurzame manier geproduceerd, zonder pesticiden of andere chemische middelen

Koel en droog bewaren.

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Bevat geen allergenen.

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1034,3kJ / 247 kcal
Vetten 1,2 gram
  Waarvan verzadigd 0,3 gram
Koolhydraten 80,6 gram
  Waarvan suikers 2,2 gram
Eiwitten 4 gram
Vezels 53,1 gram
Zout 0 gram

Land van herkomst
Sri Lanka

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Door dit product te kopen draag je bij aan een plasticvrije wereld. Daarnaast zijn er bij het produceren van dit product geen pesticiden of andere chemische middelen gebruikt, waardoor de natuur schoon blijft! Jij blij, en de aarde ook!