3,99
Earn 9 Reward Points

Keltisch zeezout komt uit de Guerandestreek in Bretagne, Frankrijk. Keltisch zeezout is het zout zoals Moeder Aarde het voor ons heeft bedoeld, en dat proef je! Het Keltisch zeezout wordt niet geraffineerd en behoudt daardoor haar perfect mooie smaak met een subliem zacht karakter.

29 op voorraad

Beschrijving

Doordat het Keltisch zeezout alleen door de warmte van de zon en de droogte van de wind op de kleibodem in Guérande wordt gedroogd, en dus niet in machines, kan het wat vochtig aanvoelen. Dit is één van de belangrijkste eigenschappen van Keltisch zeezout. In het vocht zitten ook alle mineralen en sporenelementen dat het zout rijk is. Keltisch zeezout heeft het laagste natriumgehalte van álle (zee)zouten in de wereld en omdat het een puur zeezout is, heb je er minder voor nodig (het is niet “verdund” of bewerkt) om jouw favoriete zoute smaak te krijgen. Hierdoor levert het Keltisch zeezout een aanzienlijke bijdrage aan een gezond en fit(ter) gevoel en past het in een biologische levensstijl.

Dit kruid is verpakt in een composteerbaar zakje. Er zit precies evenveel in als in onze glazen potten. Met onze kruiden ben je ervan verzekerd dat je jouw overheerlijke gerechten op een smaakvolle, verantwoorde manier kruidt.

In het kort
Keltisch zeezout:
– Duurzaam geproduceerd, zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen
– Bevat meer dan 80 belangrijke mineralen
– Zonder kunstmatige toevoegingen
– Bevat geen allergenen
– Geschikt voor veganisten
– Bevat 125 gram duurzaam geproduceerd Keltisch zeezout (zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen)

De verpakking
Dit is een navulling voor de glazen potten met natuurlijke kurken dop. Uiteraard heeft dit zakje een zelfde inhoud als de glazen potten. Dit “plastic” zakje is gemaakt van composteerbaar materiaal en kan dus gewoon in de groencontainer.
De navullingen zijn enkel bedoeld om de kruidenpot opnieuw te vullen. Gezien de zakjes van composteerbaar materiaal zijn gemaakt, zullen de zakjes binnen enkele weken composteren. Wij vullen de navullingen zodra je een bestelling plaatst. Wij adviseren binnen een week de navullingen te legen in de kruidenpotten.

Ingrediënten puur ongeraffineerd keltisch zeezout
100% keltisch zeezout*.
*= ongeraffineerd en vrij van toevoegingen

Koel en droog bewaren.

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Bevat geen allergenen.

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 0 kJ / 0 kcal
Vetten 0 gram
  Waarvan verzadigd 0 gram
Koolhydraten 0 gram
  Waarvan suikers 0 gram
Eiwitten 0 gram
Vezels 0 gram
Natrium 31,4 gram

Land van herkomst
Frankrijk

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Door dit product te kopen draag je bij aan een plasticvrije wereld. Daarnaast zijn er bij het produceren van dit product geen pesticiden of andere chemische middelen gebruikt, waardoor de natuur schoon blijft! Jij blij, en de aarde ook!