2,49
Earn 6 Reward Points

Mosterdkiemen hebben een krachtige, scherpe en kruidige smaak. De kiemen zijn perfect op hun plaats in salades, op een (brood)beleg en lekker door de soep. Mosterdkiemen zijn rijk aan vitamine A, B1, B2, C, E en K. Daarnaast bevatten ze enzymen en mineralen zoals ijzer, kalium, calcium, magnesium, zwavel en zink.

54 op voorraad

Beschrijving

Het ontkiemen van dit zaad is een proces waarbij een nieuw plantje ontstaat. Dit plantje kun je zien als een soort levende voeding. Kiemgroenten zijn rijk aan anti-oxidanten, vitaminen, mineralen, eitwitten, enzymen en vezels. Daarnaast zorgt het kiemproces ervoor dat het zaad makkelijker te verteren is, en de voedingsstoffen die het bevat, beter opneembaar zijn. 

In het kort
-Na ongeveer een week kunnen de kiemspruiten gegeten worden
-In een plasticvrij, papieren zakje
-Rijk aan anti-oxidanten, vitamine A, B1, B2, C, E en K
-Gemakkelijk opneembaar voor je lichaam
-Duurzaam geproduceerd, zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen
-Het zakje bevat 100 gram mosterd kiemzaden

Hoe kiem ik deze zaden?
Het ontkiemen van deze zaden is vrij simpel! Er zijn tal van manieren om dit te doen. Je krijgt bij dit zakje een beschrijving geleverd over hoe je dit precies kunt doen.

Ingrediënten mosterdzaad
100% mosterdzaad*.
*= op een duurzame manier geproduceerd, zonder pesticiden of andere chemische middelen  

Land van herkomst
Duitsland

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Deze zaden komen uit ons buurland Duitsland en zijn verpakt in plasticvrije, papieren zakjes. Er zijn geen pesticiden of andere chemische middelen gebruikt.