Aanbieding!

5,99

Erythritol is een natuurlijke zoetstof die van nature voorkomt in sommige paddenstoelen, vruchten (o.a. watermeloen, druif en peer) en gefermenteerde voeding zoals wijn, kaas en soja-saus. Erythritol is de enige natuurlijke polyol en is geproduceerd middels natuurlijke fermentatie en heeft ongeveer 70% van de zoetkracht van gewone suiker. 

Uitverkocht

Beschrijving

Erythritol is een ideale vervanger van riet-, bietsuiker of andere zoetmiddelen. Geeft een heerlijke zoete smaak aan smoothies, yoghurt, tussendoortjes, dranken, ijs en andere (na)gerechten. Erythritol bevat geen calorieën, het wordt alleen opgenomen in de dunne darm en via de urinewegen uitgescheiden en hierdoor worden de calorieën van Erythritol niet opgenomen. Erythritol beïnvloedt de bloedsuikerspiegel niet en is daardoor een goed alternatief voor diabetici.
Erythritol heeft een glycemische index van 0. De glycemische index (GI) zegt iets over de snelheid waarmee koolhydraten in de darm worden verteerd en als glucose in het bloed worden opgenomen. Des te lager des te gunstiger voor de bloedsuikerspiegel.

In het kort
Erythritol natuurlijke zoetstof bio (400g):
-Natuurlijk alternatief voor suiker
-Zonder kunstmatige toevoegingen
-Heeft een glycemische index van 0
-Heeft een volume van 400 gram

Ingrediënten Erythritol natuurlijke zoetstof bio (400g)
100% Erythritol*.
*= uit gecontroleerde biologische teelt

Koel, droog en bewaren.

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Allergenenvrij

Voedingswaarde per 100 gram

Energie  0 kJ / 0 kcal
Vetten 0 gram
  Verzadigd 0 gram
Koolhydraten 99,8 gram
  Waarvan suikers 0 gram
Voedingsvezel 0 gram
Eiwit 0 gram
Zout 0,05 gram

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Deze natuurlijke vervanger voor suiker kun je gebruiken om op een gezondere manier je smoothies of gebak te zoeten. Het is bovendien plasticvrij verpakt! Goed voor jou én voor de aarde!