1,85
Earn 4 Reward Points

Om terug te gaan naar onze natuurlijke wortels, hebben de bedenkers van deze kauwgom oude Maya-tradities herontdekt en ervoor gekozen om Chicza te produceren met 100% chicle. Deze chicle wordt gemaakt door de inheemse gemeenschap die bekend staat als de Consorcio Chiclero. Zij maakt deze chicle van duurzaam geoogst sap van levende Chicozapote-bomen die al meer dan 300 jaar ‘kauwgom’ produceren.

16 op voorraad

Beschrijving

Traditionele kauwgommerken maskeren een lange lijst van synthetische ingrediënten in de verzamelnaam ‘gum base’, maar hun belangrijkste ingrediënten zijn onder meer polyisobutyleen (een op petroleum gebaseerd rubber dat wordt gebruikt om de binnenbanden van banden te maken) en polyvinylacetaat – beter bekend als ‘witte lijm’. Aan deze anorganische plastic klodder voegen ze vervolgens kunstmatige smaken, kleuren, conserveermiddelen en een cocktail van zoetstoffen toe – vaak inclusief de beruchte stof aspartaam.

In het kort
Kauwgom Mayan Rainforest mint:
-De eerste en enige biologische kauwgom
-Afkomstig uit 100% biologische landbouw
-Geschikt voor veganisten
-Heeft een volume van 30 gram

Ingrediënten Kauwgom Mayan Rainforest mint
Verdampt rietpoeder*, gom*, glucosestroop*, agave siroop*, mint aroma*
*= uit gecontroleerde biologische teelt

Fabrikant
Rainforest Chicza S.A. de C.V.
Quintana Roo, Mexico

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Door dit product te kopen draag je bij aan een plasticvrije wereld. Deze kauwgom is gemaakt van natuurlijke en biologisch gecertificeerde ingrediënten. In tegenstelling tot andere kauwgom, is deze kauwgom biologisch afbreekbaar. Je bent dus tegelijkertijd goed bezig voor jou, én voor de aarde!