3,69
Earn 9 Reward Points

Good Night bereidt je voor op een aangename reis naar dromenland. De heerlijk geurende etherische lavendelolie wordt gecombineerd met milde kamillebloesem en hop voor een rustig en bewust einde van de dag. Een thee die het best kan worden vergeleken met een omhelzing voor het slapengaan. Laat het theezakje 5-7 min. hangen in 250 ml kokend water.

4 op voorraad

Beschrijving

In het kort
Yogi Tea Kruidenthee good night:
-Alle ingrediënten afkomstig uit 100% biologische landbouw
-Puur natuur, zonder kunstmatige toevoegingen
-Geschikt voor veganisten
-Glutenvrij
-17 theezakjes (à 2,0g)

Ingrediënten Yogi Tea Kruidenthee good night
Venkel*, pepermunt*, citroengras*, kamillebloesem* (18%), citroenmelisse*, salie*, lavendelbloesem* (5%), kardamom*, hop* (1,5%), lavendelolie* (1,4%), nootmuskaat*.
*= uit gecontroleerde biologische teelt

Inhoud:
20 theezakjes (à 2,0g)

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Bevat geen allergenen

Fabrikant
YOGI TEA GmbH
Burchardstraße 24
D-20095 Hamburg
Duitsland

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
YOGI TEA® zet zich sinds de jaren tachtig in voor de ecologische landbouw. De biologische teelt helpt de aarde haar schoonheid, vruchtbaarheid en levenskracht te behouden en ziet af van chemisch-synthetische pesticiden, minerale stikstofmest en gentechnologie. Door een buitengewoon natuurgetrouwe en duurzame wijze van landbouw worden bodem, water en lucht ontzien en wordt de unieke soortenrijkdom van onze aarde beschermd. Ook wordt er bij het transport van de YOGI TEA®-producten gelet op de ecologische voetafdruk. Zo worden de eindproducten per trein naar de ontvangende landen in Europa verzonden.

YOGI TEA® neemt, sinds haar oprichting, sociale en ecologische verantwoording voor mens, milieu en natuur en ondersteunt overal ter wereld hulpbehoevende gezinnen en kinderen door middel van vele projecten.