2,09
Earn 5 Reward Points

Met of zonder mosterd? Het lijkt een klein verschil, maar sommige smaakmakers kunnen echt voor de finishing touch zorgen. Mosterd is daarvan een goed voorbeeld; heerlijk voor in een dressing, als smaakmaker in een stamppot of als sausje bij je maaltijd. Al sinds 1978 maakt Ton de lekkerste mosterd volgens ambachtelijk recept. Zonder onnodige toevoegingen of conserveringsmiddelen. Zodat je een puur product op tafel kunt zetten.

14 op voorraad

Beschrijving

Tons Mosterd
In 1978 begon Ton als 20-jarige zijn onderneming: Tons Mosterd. De broer van zijn oma had een mosterdmakerij en toen hij op 73-jarige leeftijd op zoek ging naar een opvolger, besloot Ton met de mosterd verder te gaan. De eerste productie was erg kleinschalig; alles werd met de hand gedaan en verschillende bestellingen werden met de bakfiets rondgebracht. 

Hoewel er in de afgelopen jaren natuurlijk het een en ander veranderd is, zijn de kernwaarden hetzelfde gebleven. Bij Tons Mosterd produceren ze op kleine schaal mosterd. Het hele productieproces vindt plaats in de mosterdmakerij in Zierikzee; hier worden natuurlijk de grondstoffen verwerkt tot mosterd, maar ook de recepten bedacht, de potjes afgevuld en de etiketten geplakt.

In het kort
Biologische mosterd fijn (170g):
-Zonder suiker
-Veelzijdig in gebruik
-Alleen verse, pure ingrediënten zonder conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen
-Geschikt voor veganisten
-Heeft een inhoud van 170g

Ingrediënten biologische mosterd fijn (170g)
Natuurazijn*, MOSTERDZADEN*, water, zeezout, curcuma*.
*= uit gecontroleerde biologische teelt

Koel en droog bewaren.

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Bevat mosterd(zaad)

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 447 kJ / 106 kcal
Vetten 7 gram
  Waarvan verzadigd 0,5 gram
Koolhydraten 3,4 gram
  Waarvan suikers 1,1 gram
Eiwit 5,2 gram
Zout 1,8 gram

Fabrikant
van TON
Deltastraat 6
4301 RC Zierikzee

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Dit product bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is gemaakt zonder gebruik te maken van pesticiden of andere chemische middelen. Je bent dus tegelijkertijd goed bezig voor jou, én voor de aarde!