3,34

Appelazijn (of appelciderazijn) is een natuurproduct dat gemaakt wordt van gefermenteerde appels. Deze troebele appelazijn van Beutelsbacher wordt niet gepasteuriseerd of gefilterd, waardoor ´de moeder´ behouden blijft in de vloeistof en er zoveel mogelijk goede stoffen behouden blijven. Je kunt deze appelazijn zowel inwendig als uitwendig gebruiken, bijvoorbeeld als natuurlijke shampoo of als zelfgemaakt drankje.

Uitverkocht

Beschrijving

Biologisch-dynamisch gaat een stap verder dan biologisch: Demeter gecertificeerde boeren moeten voldoen aan extra hoge eisen. Een Duits familiebedrijf maakt sinds 1936 versgeperste sappen. De biodynamische appels nemen ze van biodynamische telers af, die jaar in jaar uit werken aan de opbouw van een levende bodem, waarvan zijzelf én de generaties na hen kunnen oogsten.

In het kort
Demeter Appelazijn / appelciderazijn ongefilterd
-Kiest u voor bezorging in de regio? Dan kun je de flessen aan mij meegeven
-Zonder kunstmatige toevoegingen
-Geschikt voor veganisten
-Heeft een inhoud van 750ml

Statiegeld
Er zit statiegeld op deze flessen. Gezien wij een webshop zijn, is het helaas enkel mogelijk om deze bij ons in te leveren wanneer je kiest voor “bezorging in de regio”.

Ingrediënten appelazijn / appelciderazijn ongefilterd (750ml)
Appelcider azijn*, Natuurlijke azijnzuur 5%.
*= Biologisch
Koel en droog bewaren.

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 75 kJ / 18 kcal
Vetten 0,1 gram
  Waarvan verzadigd 0 gram
Koolhydraten 0,4 gram
  Waarvan suikers 0 gram
Voedingsvezel 0,1 gram
Eiwit 0,1 gram
Natrium 0,002 gram
Zout 0,01 gram

Fabrikant
Beutelsbacher
71384 11 Weinstadt
Duitsland

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Door dit product te kopen draag je bij aan een plasticvrije wereld. Bovendien zijn de ingrediënten biologisch en zijn er dus geen pesticiden of andere chemische middelen gebruikt. Alle producten die wij aanbieden van het merk Beutelsbacher zijn volledig plasticvrij! Goed voor jou, én voor de aarde!