2,89
Earn 7 Reward Points

Het sap van de Barbera druif geeft het sap de diepe rode kleur en de intense smaak. De Montepulciano druif is zoeter en zorgt voor een evenwichtige zoet-zuurverhouding. De druiven worden met de hand geplukt, voorzichtig geperst en zonder toevoeging van zwavel verwerkt.

5 op voorraad

Beschrijving

Biologisch-dynamisch gaat een stap verder dan biologisch: Demeter gecertificeerde boeren moeten voldoen aan extra hoge eisen. Een Duits familiebedrijf maakt sinds 1936 versgeperste sappen. De biodynamische druiven nemen ze van biodynamische telers af, die jaar in jaar uit werken aan de opbouw van een levende bodem, waarvan zijzelf én de generaties na hen kunnen oogsten. De druivenranken groeien op eigen kracht. Ze staan diepgeworteld in de volle grond en zijn van nature sterk. Direct na de oogst wordt het zongerijpte fruit geperst en gebotteld, het sap komt niet uit concentraat en wordt even verhit om de houdbaarheid te verlengen. Smaakvolle, volwaardige en vitale sappen van dichtbij de natuur.

In het kort
Druivensap (700 ml) – Demeter
-Kiest u voor bezorging in de regio? Dan kunt u de flessen aan mij meegeven
-Enkel gemaakt met druiven die biologisch-dynamisch geproduceerd zijn (Demeter)
-Zonder kunstmatige toevoegingen
-Geschikt voor veganisten
-Heeft een inhoud van 700 ml

Statiegeld
Er zit statiegeld op deze flessen. Gezien wij een webshop zijn, is het helaas enkel mogelijk om deze bij ons in te leveren wanneer je kiest voor “bezorging in de regio”.

Ingrediënten druivensap (700ml) – Demeter
Druivensap*.
* = Biologisch

Koel en droog bewaren.

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 310 kJ / 74 kcal
Vetten 0 gram
  Waarvan verzadigd 0 gram
Koolhydraten 17,8 gram
  Waarvan suikers 17,8 gram
Eiwit 0,2 gram

Fabrikant
Udea BV
5460 AE Veghel
Nederland

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Door dit product te kopen draag je bij aan een plasticvrije wereld. Bovendien zijn de ingrediënten volgens zeer strenge normen geproduceerd en zijn er dus geen pesticiden of andere chemische middelen gebruikt. Alle producten die wij aanbieden van het merk Luna e Terra zijn volledig plasticvrij! Goed voor jou, én voor de aarde!