1,85
Earn 4 Reward Points

Deze speltkorrels zijn op biodynamische wijze geteeld. Bij de productie van deze gerst wordt veel aandacht besteed aan het welzijn van de planeet en de dieren. Gerst heeft een popcornachtige, licht bittere, geroosterde smaak met tonen van walnoten en zemelen, met een aardse tint.

6 op voorraad

Beschrijving

In het kort
Gerstgranen van Luna e Terra:
-Demeter gecertificeerd
-Afkomstig uit 100% biologische landbouw
-Zonder kunstmatige toevoegingen
-Geschikt voor veganisten
-Heeft een volume van 500g

Bereiding:
Laat per persoon 75 g gerst met 500 ml water en eventueel kruiden een nacht weken. Breng de gerst met het water aan de kook. Laat de gerst in 20 minuten gaar worden. Voeg naar wens zout toe. Laat 3 uur nawellen.

Ingrediënten Gerstgranen
Gerst**
** = Demeter

Koel en droog bewaren.

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Bevat gluten

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 347 kcal (1472 kJ)
Vet 1.36 gram
Vet verzadigd 0.3 gram
Koolhydraten 71 gram
Suikers 3.4 gram
Voedingsvezel 4.6 gram
Eiwit 10.4 gram
Zout 0.01 gram

 

Fabrikant
Udea BV
Postbus 244
5460 AE Veghel

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Deze gerstekorrels zijn op biodynamische wijze geteeld. Biodynamisch gaat een stap verder dan biologisch. Demeter gecertificeerde boeren voldoen aan extra hoge eisen voor dierenwelzijn en bodembeheer. Vruchtwisseling is essentieel voor een veerkrachtige bodem. Door maximaal eens per vijf jaar hetzelfde gewas op dezelfde plek te telen, blijft de bodem bestand tegen ziektes. Graan is een favoriet gewas in de vruchtwisseling: het diepe wortelstelsel maakt de bodem lekker luchtig. Bovendien is het stro een comfortabel ligbed voor dieren op stal en stromest is goud voor de bodem. Smaakvolle, volwaardige en vitale graankorrels van dichtbij de natuur. Goed voor jou én voor de aarde!