3,19
Earn 7 Reward Points

De fruitbomen en (gember) wortels groeien op eigen kracht. Ze staan diepgeworteld in de volle grond en zijn van nature sterk. Direct na de oogst wordt het fruit en groente geperst en gebotteld, het sap wordt even verhit om de houdbaarheid te verlengen. Smaakvolle, volwaardige en vitale sappen van dichtbij de natuur. Met o.a. sap van de zaadvaste en intens rode Rodelika wortel. De wortels zijn zoet en aromatisch van smaak.

5 op voorraad

Beschrijving

Biologisch-dynamisch gaat een stap verder dan biologisch: Demeter gecertificeerde boeren moeten voldoen aan extra hoge eisen. Een Duits familiebedrijf maakt sinds 1936 versgeperste sappen. Het biodynamische fruit en groente nemen ze van biodynamische telers af, die jaar in jaar uit werken aan de opbouw van een levende bodem, waarvan zijzelf én de generaties na hen kunnen oogsten.

In het kort
Sinaasappel wortel gembersap (700ml) – Demeter
-Kiest u voor bezorging in de regio? Dan kunt u de lege flessen aan mij meegeven
-Enkel gemaakt met vruchten die biologisch-dynamisch geproduceerd zijn (Demeter)
-Zonder kunstmatige toevoegingen
-Geschikt voor veganisten
-Heeft een inhoud van 700ml

Statiegeld
Er zit statiegeld op deze flessen. Gezien wij een webshop zijn, is het helaas enkel mogelijk om deze bij ons in te leveren wanneer je kiest voor “bezorging in de regio”.

Ingrediënten Sinaasappel wortel gembersap (700ml) – Demeter
Sinaasappelsap** 45%, wortelsap** 35%, appel-gember extract** 18% (appelsap**, gember*, gember-aroma-extract*), acerolasap*, citroensapconcentraat*.
* = Biologisch, ** = Demeter

Koel en droog bewaren.

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 44 kcal (188 kJ)
Vet 0.26 gram
Vet verzadigd 0.03 gram
Koolhydraten 9.5 gram
Suikers 9.1 gram
Eiwit 0.5 gram
Zout 0.05 gram

 

Fabrikant
Udea BV
5460 AE Veghel
Nederland

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Door dit product te kopen draag je bij aan een plasticvrije wereld. Bovendien zijn de ingrediënten volgens zeer strenge normen geproduceerd en zijn er dus geen pesticiden of andere chemische middelen gebruikt. Alle producten die wij aanbieden van het merk Luna e Terra zijn volledig plasticvrij! Goed voor jou, én voor de aarde!