1,39
Earn 3 Reward Points

Deze kauwgom heeft de heerlijk verfrissende smaak van een specifieke soort munt. In het Engels heet het spearmint, in het Nederlands heet het aarmunt. Hij is iets zoeter en minder scherp van smaak. De pepermuntkauwgom van Xyligum bevat 100% xylitol. Het heeft een heerlijk frisse smaak en beschermt tegen gaatjes. Bevat geen aspartaam, suiker of kunstmatige zoetstoffen.

De vorige (plasticvrije) kauwgom die wij aanboden was helaas niet meer te krijgen, waardoor we bij dit merk uitkwamen – helaas kwamen we er pas later achter dat deze niet plasticvrij verpakt waren, daarom zullen ze ook weer uit het assortiment gaan als ze op zijn.

22 op voorraad

Beschrijving

In het kort
Spearmint kauwgom:
-Zonder suiker of kunstmatige zoetstoffen, enkel gezoet met xylitol
-Geschikt voor veganisten
-Heeft de verfrissende smaak van een soort munt die wat minder scherper is en wat subtieler en zoeter van smaak
-De vorige (plasticvrije) kauwgom die wij aanboden was helaas niet meer te krijgen, waardoor we bij dit merk uitkwamen – helaas kwamen we er pas later achter dat deze niet plasticvrij verpakt waren, daarom zullen ze ook weer uit het assortiment gaan als ze op zijn
-Bevat 12 kauwgoms

Ingrediënten Spearmint kauwgom
Xylitol, gombasis, glycerine, natuurlijke smaakstoffen (spearmint), Arabische gom, lecithine, natuurlijke kleurstof (calciumcarbonaat), carnaubawas.

Fabrikant
Xyligum