11,07
Earn 27 Reward Points

Geurverdrijvend reinigingsmiddel voor badkamer en toilet. Met ontkalkende werking zorgt deze sanitairreiniger voor een glanzend resultaat. Dit plasticvrije zakje bevat 3 EcoPods Sanireiniger Pods – geconcentreerd natuurlijk product in capsulevorm, te gebruiken in combinatie met een verstuiver. Doe de capsule in een verstuiver van 500ML of 750ML en vul aan met water. Laat de capsule volledig oplossen. Behandel de capsules steeds met droge handen. Door contact met water gaan ze immers oplossen!

8 op voorraad

Beschrijving

Over EcoPods
Ecopods is een pionier met zero-waste-verpakking voor schoonmaakproducten. Deze plasticvrije verpakking heeft meer voordelen dan dat je zou denken;
-Je koopt geen water maar een supergeconcentreerd schoonmaakproduct
-Bij Gaiagoods koop je geen wegwerpplastic, maar een duurzame herbruikbare fles (gemaakt van gerecycled plastic)
-Zo bespaar je 92% CO2 omdat we alleen de capsule vervoeren en geen water (traditionele schoonmaakproducten bevatten 80% water)
-Je bespaart 91% afval omdat de herbruikbare flessen jaren meegaan
-En je hebt 95% minder plaats nodig om de producten op te bergen

In het kort
EcoPods Sanireiniger:
-Omhulsel van de capsule bestaat uit algen, dit lost volledig op in het water
-Met een fruitige geur
-PH-waarde: 3,0 +- 0,5 (sol. 3%)
-Geschikt voor vegans
-EU Ecoloabel gecertificeerd
-Tip: voor hardnekkige kalkvlekken, product rechtstreeks opspuiten
-Tip: gebruik dit product niet op delicate oppervlakken zoals marmer. Bij twijfel, verstuif eerst op de doek en reinig dan het oppervlak. Start bij voorkeur op een niet zichtbare plaats.

Fabrikant
EcoPods
Draaiboomstraat 6 / 15
B-2160 Wommelgem, België

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
De producten van EcoPods zijn met aandacht voor mens en milieu geproduceerd. Tussen de producten van EcoPods vind je geen wegwerpplastic, gezien je de fles continu kunt blijven gebruiken met de oplosbare capsules. De producten zijn bovendien niet op dieren getest en bevatten geen schadelijke parabenen. Goed voor jou, én voor de aarde!