7,60
Earn 19 Reward Points

Universeel reinigingsmiddel voor het schoonmaken van alle soorten vloeren. Ook geschikt voor gebruik op delicate vloeren zoals natuursteen en (beschermde) houten vloeren. Dit plasticvrije zakje bevat 40 EcoPods Vloerreiniger Pods – geconcentreerd natuurlijk product in capsulevorm. Doe de capsule in een emmer met water. Laat de capsule volledig oplossen. Behandel de capsules steeds met droge handen. Door contact met water gaan ze immers oplossen!

14 op voorraad

Beschrijving

Over EcoPods
Ecopods is een pionier met zero-waste-verpakking voor schoonmaakproducten. Deze plasticvrije verpakking heeft meer voordelen dan dat je zou denken;
-Je koopt geen water maar een supergeconcentreerd schoonmaakproduct
-Bij Gaiagoods koop je geen wegwerpplastic, maar een duurzame herbruikbare fles (gemaakt van gerecycled plastic)
-Zo bespaar je 92% CO2 omdat we alleen de capsule vervoeren en geen water (traditionele schoonmaakproducten bevatten 80% water)
-Je bespaart 91% afval omdat de herbruikbare flessen jaren meegaan
-En je hebt 95% minder plaats nodig om de producten op te bergen

In het kort
EcoPods Vloerreiniger:
-Omhulsel van de capsule bestaat uit algen, dit lost volledig op in het water
-Met een fruitige geur
-PH-waarde: 8,3 +- 0,5 (sol. 3%)
-Geschikt voor vegans
-EU Ecoloabel gecertificeerd
-Tip: doordat er dankzij deze capsules nooit teveel product wordt gebruikt, mag deze vloerreiniger op alles soorten vloeren gebruikt worden van zodra de capsule verdund wordt in minstens 5 liter water.

Fabrikant
EcoPods
Draaiboomstraat 6 / 15
B-2160 Wommelgem, België

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
De producten van EcoPods zijn met aandacht voor mens en milieu geproduceerd. Tussen de producten van EcoPods vind je geen wegwerpplastic, gezien je de fles continu kunt blijven gebruiken met oplosbare capsules. De producten zijn bovendien niet op dieren getest en bevatten geen schadelijke parabenen. Goed voor jou, én voor de aarde!