Aanbieding!

14,99

De plantaardige scheurkalender geeft je dagelijks inspiratie voor de lekkerste plantaardige maaltijden. Het is een laagdrempelige manier om te ontdekken hoe lekker plantaardig kan zijn. Leuk voor jezelf of als cadeau!

Wissen

Beschrijving

Door (vaker) plantaardig te eten, help je mee aan een betere wereld voor mens én dier. De veganistische recepten zijn niet alleen duurzaam, omdat het recepten zonder vlees, vis en andere dierlijke producten betreft. Ook zijn zoveel mogelijk groenten en fruit uit het seizoen gekozen en komen de meeste ingrediënten uit Nederland (indien mogelijk uit de regio). De kalender is op duurzame wijze gemaakt. Hij wordt gedrukt op FSC-papier en bij de productie ervan wordt gebruik gemaakt van groene stroom.
Daarnaast krijg je ook 3 leuke inspiratiestickers om jezelf of anderen te inspireren!
In het kort
Plantaardige scheurkalender:
-260 veganistische recepten
-Elk weekend informatie over gezonde en plantaardige voeding
-Weetjes over vega, vegan, vlees, vis en zuivel
-Plasticvrij verpakt en verzonden
-Plak alle afgescheurde recepten en weetjes die jou inspireren ergens waar je ze vaker ziet, om jezelf en anderen te inspireren
-De inspiratiestickers hebben een A6-formaat
Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Door dit product te kopen draag je bij aan een duurzamere wereld. De recepten in deze plantaardige scheurkalender bestaan voornamelijk uit ingrediënten die in het bijbehorende seizoen gemakkelijk te vinden zijn. Bovendien zijn alle recepten plantaardig en dus zonder dierlijke producten. De scheurkalender is plasticvrij verpakt en wordt ook plasticvrij verzonden. Goed voor jou én voor de aarde!