9,80
Earn 24 Reward Points

De tube tandpasta hoort nu tot het verleden: Lamazuna bedacht de tandpasta op een stokje. Het tandpastablok is handgemaakt met natuurlijke en biologisch gecertificeerde ingrediënten. Het tandpastablok gaat evenlang mee als 2 tubes tandpasta! Je poetst je tanden door met een natte tandenborstel over de blok te wrijven tot het goed schuimt. De vaste tandpasta heeft een antibacteriële werking en kan daarom gemakkelijk worden gebruikt door huisgenoten. De tandpasta schuimt niet zoals je gewend bent van normale tandpasta, het geeft echter wel een extra schoon gevoel en de tanden zijn daadwerkelijk ook schoner.

4 op voorraad

Beschrijving

In het kort
Biologische tandpasta op een stokje – met frisse mintsmaak:
– Gaat evenlang mee als 2 tubes tandpasta
– Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en kinderen jonger dan 3 jaar, aangezien het product essentiële olie bevat
– Vegan
– Palmolievrij
– Fluoridevrij
– 100% natuurlijk
– Een stokje tandpasta weegt ongeveer 18g
– Afmetingen: 3,5 × 3,5 × 10 cm
– Verpakt in een kartonnen doosje

Ingrediënten Dr. Bronner Block citrus & orange
Calcium carbonaatcementatie, Xylitol , natrium cocoyl isethionaten, kaolien, Cocos Nucifera Oil , natrium lauroyl lactylate, glycerol , Mentha Piperita Oil , Limonene.

Koel en droog bewaren.

Fabrikant
Lamazuna
60 rue des Entrepreneurs
26300 Marches
Frankrijk

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Door dit product te kopen draag je bij aan een plasticvrije wereld.
Lamazuna is een jong Frans merk met de doelstelling “nul afval”! Lamazuna heeft als doel om verpakkingsmateriaal aanzienlijk te verminderen en hoogwaardige, natuurlijke schoonheidsproducten te produceren. Lamazuna producten worden met de hand gemaakt, met gecertificeerde biologische ingrediënten waar mogelijk en onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Daarnaast wordt twee procent van de winst gedoneerd aan een milieuproject, Alto Huayabamba, in Peru, dat de bebossing van de Amazone bevordert. De producten van Lamazuna worden verpakt in een doosje van gerecycled karton en er komt geen plastic bij kijken! Goed voor jouw huid en goed voor onze wereld.