Aanbieding!

9,99
Earn 24 Reward Points

Zwarte Knoflook (Allium sativum) ABG10+® (Aged Black Garlic) is gefermenteerde knoflook. Fermentatie zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten uit de knoflook beter opneembaar zijn. De knoflook wordt gefermenteerd onder een temperatuur van 60 graden. Tijdens dit proces reageren de suikers en aminozuren op elkaar waardoor er melanoide ontstaat. Deze stof geeft de zwarte kleur aan de knoflook.

5 op voorraad

Beschrijving

Het fermenteren is eigenlijk een soort karameliseren, vandaar dat zwarte knoflook een stuk zoeter en bouillon achtiger smaakt dan witte knoflook. Na het fermentatieproces worden de teentjes gedroogd en gemalen tot poeder. Zwarte knoflook is een erg krachtige antioxidant. Antioxidanten beschermen ons lichaam tegen vrije radicalen van buitenaf. Daarnaast ondersteunt zwarte knoflook een gezond immuunsysteem, de gezondheid van het hart, het omgaan met stress en de gezondheid van ons ademhalingsstelsel.

Een belangrijk voordeel aan het gebruik van zwarte knoflook ten opzichte van ‘normale’ niet-gefermenteerde knoflook is dat de antioxidantwaarde van zwarte knoflook een stuk hoger ligt en dat je van zwarte knoflook geen slechte adem krijgt.

In het kort
Zwarte Knoflook – Gefermenteerd extract vegi capsules (60st.):
-Bevat veel antioxidanten
-Versterkt het immuunsysteem
-Bevordert de gezondheid van het ademhalingsstelsel
-2x daags 1 capsule innemen, in zijn geheel doorslikken met water
-Bevat 60 vegetarische capsules

Ingrediënten Zwarte Knoflook vegi capsules (60st.)
250mg zwarte knoflook, rijstconcentraat, silicium dioxide, gefermenteerde vegan leucine.
Koel en droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Bevat geen allergenen.

Fabrikant
Mattisson Healthcare B.V.
Middenweg 16
3401 MB Ijsselstein

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Deze zwarte knoflook capsules zijn een ware boost voor je lijf! Ze bevatten geen ingrediënten die schadelijk zijn voor jou of voor de aarde! Goed voor jou, én voor de aarde!